LEDIG STILLING

Publisert: 27.06.2017 13:36
Skrevet av Heidi Olsen.
Epost: produksjonskoordinator@ringsakeroperaen.no  

LEDIG STILLING I RINGSAKEROPERAENS ADMINSITRASJON

Administrasjonen i RingsakerOperaen (RO) består per i dag av en operasjef og en produksjonskoordinator, begge i full stilling. Stillingen som produksjonskoordinator er besatt av en vikar, da den fast ansatte har hatt permisjon fra 1. august 2016. Siden hun ikke kommer tilbake i stillingen, lyser vi den nå ut som fast stilling.

 

Produksjonskoordinatoren har både merkantile oppgaver og oppgaver med koordinering, organisering og markedsføring i forbindelse med ulike arrangementer og produksjoner. Det må påregnes en del arbeidsdager ut over normal arbeidstid, spesielt i forbindelse ROs hovedproduksjon i oktober/november hvert år.

 

Vi søker en person som er utadvendt og sosial og som har stor arbeidskapasitet og gode kommunikative evner. Utdanning innenfor kontorfag/administrasjon og/eller økonomi/regnskap, er ønskelig. Erfaring med teaterproduksjoner, konsertproduksjoner eller lignende vil være en fordel.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til operasjef Kari E. Bekken, tlf 90 15 17 10. Søknad med vitnemål, attester og referanser sendes kari.elisabet.bekken@ringsakeroperaen.no innen 6/7-17.